خانه » دستور پخت ها » سالسای انار

سالسای انار

نویسندهفاطمه
سختیمبتدی

من کاملاً مطمئن نیستم که سال گذشته یلدا کجا رفته اید. اما من یک چیز را می دانم ، بدون این سالاد نمیتوان یک سال یلدا را پشت سر گذاشت. حال ما در آخرین روز اذر هستیم و این سالاد را برای مهمانی امشب درست میکنیم!
این ترکیبات به زیبایی جمع می شوند و به نظر می رسد که به عنوان یک جشن و یک بازگشت طراوت از سالساهای سنتی است. نکته اصلی اینجاست که سبزیجات را تزیین کنید تا به اندازه یک غذای انار ، هدیه داده شده یا گرفته شوند. همچنین ، بر عهده شماست که چاشنی آن را با ریختن بذرهای ژله ژائو یا نه ، چقدر تند می خواهید. من این کار را کردم ، زیرا من سالسا تند را دوست دارم!

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 5

وعده 5


مقدار در هر وعده
کالری 100
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 1.17g2%
چربی ترانس 0g
کلسترول 0mg

ویتامین C 10.3%
ویتامین E 0.60%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی1 دقیقهزمان پخت15 دقیقهکل زمان20 دقیقه
مناسب برای5 Servings

2 انار دان شده
1 خیار خرد شده
1 پیاله پیاز قرمز خرد شده
1 عدد فلفل سبز
5 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
1 قاشق چایخوری گلپر
نمک
2 عدد لیمو ترش

1

انار ، خیار ، پیاز قرمز ، گشنیز،فلفل را با هم مخلوط كنید.

2

نمک و گلپر را اضافه کنید

3

مرحله پایانی انها را مخلوط کنید و مقدار لیمو ترش تازه روی ان ریخته و میل کنید

مواد تشکیل دهنده

 2 انار دان شده
 1 خیار خرد شده
 1 پیاله پیاز قرمز خرد شده
 1 عدد فلفل سبز
 5 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
 1 قاشق چایخوری گلپر
 نمک
 2 عدد لیمو ترش

راهنمایی ها

1

انار ، خیار ، پیاز قرمز ، گشنیز،فلفل را با هم مخلوط كنید.

2

نمک و گلپر را اضافه کنید

3

مرحله پایانی انها را مخلوط کنید و مقدار لیمو ترش تازه روی ان ریخته و میل کنید

سالسای انار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا