لازانیای سیب زمینی تشکیل شده از پوره سیب زمینی و پنیر موتزارلا لایه لایه. میتوان این وعده غذایی لذیذ را در مدت زمان کوتاهی در فر یا مایکرویو تهیه نمود.
مناسب برای چند نفر 4
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 643
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 48g74%
- مجموع کربوهیدرات 30g10%
- فیبر غذایی 2g8%
- قند 4g
- پروتئین 30g60%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه پایه لازانیا، ابتدا سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده و پوره میکنیم.
سیب زمینی های پوره شده را با ادویه ها مخلوط کرده و کف ظرف مستطیلی را بخوبی میپوشانیم.
روی لایه سیب زمینی را با نیمی از ژامبون های ورقه شده و سپس نیمی از ورقه های پنیر میچینیم.
به همین ترتیب لایه های سیب زمینی، ژامبون بیکن و پنیر در ظرف میچینیم.
فر را در دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
در کاسه ای کوچک خامه و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط میکنیم و همراه با پنیر رنده شده به عنوان لایه آخر روی لازانیا ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که طلایی و ترد شود.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه پایه لازانیا، ابتدا سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده و پوره میکنیم.
سیب زمینی های پوره شده را با ادویه ها مخلوط کرده و کف ظرف مستطیلی را بخوبی میپوشانیم.
روی لایه سیب زمینی را با نیمی از ژامبون های ورقه شده و سپس نیمی از ورقه های پنیر میچینیم.
به همین ترتیب لایه های سیب زمینی، ژامبون بیکن و پنیر در ظرف میچینیم.
فر را در دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
در کاسه ای کوچک خامه و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط میکنیم و همراه با پنیر رنده شده به عنوان لایه آخر روی لازانیا ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که طلایی و ترد شود.