خانه » دستور پخت ها » لازانیای سیب زمینی

لازانیای سیب زمینی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

لازانیای سیب زمینی تشکیل شده از پوره سیب زمینی و پنیر موتزارلا لایه لایه. میتوان این وعده غذایی لذیذ را در مدت زمان کوتاهی در فر یا مایکرویو تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 643
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 48g74%
مجموع کربوهیدرات 30g10%
فیبر غذایی 2g8%
قند 4g
پروتئین 30g60%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی25 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان1 hr 40 دقیقه
مناسب برای1 نفر

5 عدد سیب زمینی
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل
8 عدد ژامبون ورقه شده
7 عدد برش پنیر موتزارلا
5 عدد بیکن برش داده شده
جعفری خرد شده
2 فنجان پنیر موتزارلا
1 پیاله خامه پرچرب
2 عدد تخم مرغ

1

برای تهیه پایه لازانیا، ابتدا سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده و پوره میکنیم.

2

سیب زمینی های پوره شده را با ادویه ها مخلوط کرده و کف ظرف مستطیلی را بخوبی میپوشانیم.

3

روی لایه سیب زمینی را با نیمی از ژامبون های ورقه شده و سپس نیمی از ورقه های پنیر میچینیم.

4

به همین ترتیب لایه های سیب زمینی، ژامبون بیکن و پنیر در ظرف میچینیم.

5

فر را در دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
در کاسه ای کوچک خامه و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط میکنیم و همراه با پنیر رنده شده به عنوان لایه آخر روی لازانیا ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که طلایی و ترد شود.

مواد تشکیل دهنده

 5 عدد سیب زمینی
 2 قاشق چایخوری نمک
 1 قاشق چایخوری فلفل
 8 عدد ژامبون ورقه شده
 7 عدد برش پنیر موتزارلا
 5 عدد بیکن برش داده شده
 جعفری خرد شده
 2 فنجان پنیر موتزارلا
 1 پیاله خامه پرچرب
 2 عدد تخم مرغ

راهنمایی ها

1

برای تهیه پایه لازانیا، ابتدا سیب زمینی ها را آبپز و سپس رنده و پوره میکنیم.

2

سیب زمینی های پوره شده را با ادویه ها مخلوط کرده و کف ظرف مستطیلی را بخوبی میپوشانیم.

3

روی لایه سیب زمینی را با نیمی از ژامبون های ورقه شده و سپس نیمی از ورقه های پنیر میچینیم.

4

به همین ترتیب لایه های سیب زمینی، ژامبون بیکن و پنیر در ظرف میچینیم.

5

فر را در دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
در کاسه ای کوچک خامه و تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط میکنیم و همراه با پنیر رنده شده به عنوان لایه آخر روی لازانیا ریخته و به مدت 40 دقیقه در فر قرار میدهیم تا زمانی که طلایی و ترد شود.

لازانیای سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا