خانه » دستور پخت ها » مرغ بریان زعفرانی

مرغ بریان زعفرانی

نویسندهدانیال
سختیمبتدی

مرغ بریان زعفرانی برخلاف خوش طعم، خوش‌رنگ و لذید بودنش یکی از ویژگی‌های دیگرش این است که می‌توان در کمترین زمان و ساده‌ترین شکل توسط هرکسی طبخ کرد!

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر ۱

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 215
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 53g82%
چربی های اشباع شده 5g25%
کلسترول 75mg25%
پروتئین 20g40%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی5 ساعتزمان پخت30 دقیقهکل زمان5 ساعت 30 دقیقه
مناسب برای1 نفر

مواد اولیه برای طبخ مرغ بریان زعفرانی
مرغ
آب لیمو ترش
روغن
نمک و فلفل
زعفران

طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی
1

روغن، آب لیمو ترش، زعفران دم کرده و نمک و فلفل را درون ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید.

2

مرغ‌ها را درون ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید مرغ به مدت ۵ ساعت درون مواد بخوابد تا خوب جذب مرغ شود و طعم بگیرد.

3

سپس مرغ را درون فر داخل سینی بگذارید تا با دمای ۱۷۵ درجه بریان شود.

4

زمانی که مرغ نیمه پز شد، در فر را باز کنید و مواد را روی آن خالی کنید تا زعفران و بقیه مواد به خورد جسم مرغ رود و طعم بهتری بگیرد.

5

بعد از اینکه مرغ کاملا پخته و طلایی رنگ شد آن را از فر خارج کنید و توسط سس قرمز و سیب زمینی میل فرمایید.

مواد تشکیل دهنده

مواد اولیه برای طبخ مرغ بریان زعفرانی
 مرغ
 آب لیمو ترش
 روغن
 نمک و فلفل
 زعفران

راهنمایی ها

طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی
1

روغن، آب لیمو ترش، زعفران دم کرده و نمک و فلفل را درون ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید.

2

مرغ‌ها را درون ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید مرغ به مدت ۵ ساعت درون مواد بخوابد تا خوب جذب مرغ شود و طعم بگیرد.

3

سپس مرغ را درون فر داخل سینی بگذارید تا با دمای ۱۷۵ درجه بریان شود.

4

زمانی که مرغ نیمه پز شد، در فر را باز کنید و مواد را روی آن خالی کنید تا زعفران و بقیه مواد به خورد جسم مرغ رود و طعم بهتری بگیرد.

5

بعد از اینکه مرغ کاملا پخته و طلایی رنگ شد آن را از فر خارج کنید و توسط سس قرمز و سیب زمینی میل فرمایید.

مرغ بریان زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا