مرغ بریان زعفرانی برخلاف خوش طعم، خوشرنگ و لذید بودنش یکی از ویژگیهای دیگرش این است که میتوان در کمترین زمان و سادهترین شکل توسط هرکسی طبخ کرد!
مناسب برای چند نفر ۱
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 215
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 53g82%
- چربی های اشباع شده 5g25%
- کلسترول 75mg25%
- پروتئین 20g40%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
روغن، آب لیمو ترش، زعفران دم کرده و نمک و فلفل را درون ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید.
مرغها را درون ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید مرغ به مدت ۵ ساعت درون مواد بخوابد تا خوب جذب مرغ شود و طعم بگیرد.
سپس مرغ را درون فر داخل سینی بگذارید تا با دمای ۱۷۵ درجه بریان شود.
زمانی که مرغ نیمه پز شد، در فر را باز کنید و مواد را روی آن خالی کنید تا زعفران و بقیه مواد به خورد جسم مرغ رود و طعم بهتری بگیرد.
بعد از اینکه مرغ کاملا پخته و طلایی رنگ شد آن را از فر خارج کنید و توسط سس قرمز و سیب زمینی میل فرمایید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
روغن، آب لیمو ترش، زعفران دم کرده و نمک و فلفل را درون ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید.
مرغها را درون ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید مرغ به مدت ۵ ساعت درون مواد بخوابد تا خوب جذب مرغ شود و طعم بگیرد.
سپس مرغ را درون فر داخل سینی بگذارید تا با دمای ۱۷۵ درجه بریان شود.
زمانی که مرغ نیمه پز شد، در فر را باز کنید و مواد را روی آن خالی کنید تا زعفران و بقیه مواد به خورد جسم مرغ رود و طعم بهتری بگیرد.
بعد از اینکه مرغ کاملا پخته و طلایی رنگ شد آن را از فر خارج کنید و توسط سس قرمز و سیب زمینی میل فرمایید.