خانه » دستور پخت ها » مرغ بریان زعفرانی

مرغ بریان زعفرانی

نویسندهدانیال
سختیمبتدی

مرغ بریان زعفرانی برخلاف خوش طعم، خوش‌رنگ و لذید بودنش یکی از ویژگی‌های دیگرش این است که می‌توان در کمترین زمان و ساده‌ترین شکل توسط هرکسی طبخ کرد!

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر ۱

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 215
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 53g82%
چربی های اشباع شده 5g25%
کلسترول 75mg25%
پروتئین 20g40%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی5 ساعتزمان پخت30 دقیقهکل زمان5 ساعت 30 دقیقه
مناسب برای1 نفر

مواد اولیه برای طبخ مرغ بریان زعفرانی
3 عدد ران مرغ
آب لیمو ترش
روغن
نمک و فلفل
زعفران دم کرده

طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی
1

روغن، آب لیمو ترش، زعفران دم کرده و نمک و فلفل را درون ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید.

2

مرغ‌ها را درون ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید مرغ به مدت ۵ ساعت درون مواد بخوابد تا خوب جذب مرغ شود و طعم بگیرد.

3

سپس مرغ را درون فر داخل سینی بگذارید تا با دمای ۱۷۵ درجه بریان شود.

4

زمانی که مرغ نیمه پز شد، در فر را باز کنید و مواد را روی آن خالی کنید تا زعفران و بقیه مواد به خورد جسم مرغ رود و طعم بهتری بگیرد.

5

بعد از اینکه مرغ کاملا پخته و طلایی رنگ شد آن را از فر خارج کنید و توسط سس قرمز و سیب زمینی میل فرمایید.

مواد تشکیل دهنده

مواد اولیه برای طبخ مرغ بریان زعفرانی
 3 عدد ران مرغ
 آب لیمو ترش
 روغن
 نمک و فلفل
 زعفران دم کرده

راهنمایی ها

طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی
1

روغن، آب لیمو ترش، زعفران دم کرده و نمک و فلفل را درون ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید.

2

مرغ‌ها را درون ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس بگذارید مرغ به مدت ۵ ساعت درون مواد بخوابد تا خوب جذب مرغ شود و طعم بگیرد.

3

سپس مرغ را درون فر داخل سینی بگذارید تا با دمای ۱۷۵ درجه بریان شود.

4

زمانی که مرغ نیمه پز شد، در فر را باز کنید و مواد را روی آن خالی کنید تا زعفران و بقیه مواد به خورد جسم مرغ رود و طعم بهتری بگیرد.

5

بعد از اینکه مرغ کاملا پخته و طلایی رنگ شد آن را از فر خارج کنید و توسط سس قرمز و سیب زمینی میل فرمایید.

مرغ بریان زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا