خانه » دستور پخت ها » مرغ سوخاری

مرغ سوخاری

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

مرغ سوخاری پر شده با ادویه همراه با سبزیجات پخته، غذایی بسیار لذیذ و کامل برای مهمانی ها و جشن ها است. برای ایجاد تنوع میتوان انواع سس تند و یا خامه ای را بنابر سلیقه تهیه کرده و همراه با مرغ سوخاری سرو نمود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 426
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 27g42%
کلسترول 129mg43%
سدیم 464mg20%
مجموع کربوهیدرات 12g4%
فیبر غذایی 2g8%
قند 2g
پروتئین 31g62%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت1 hr 30 دقیقهکل زمان2 ساعت 10 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 عدد مرغ کامل شسته شده
فلفل سیاه تازه خرد شده
1 عدد آویشن دسته بزرگ
1 عدد لیمو
1 عدد سیر
2 قاشق غذاخوری کره نرم شده
1 عدد پیاز بزرگ اسلایس شده
4 عدد هویج حلقه شده
1 عدد دسته رازیانه
روغن زیتون و نمک

1

فر را روی دمای 425 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. داخل مرغ شسته شده بدون چربی را بطور کامل خارج و تمیز میکنیم. دردن شکم مرغ را با استفاده از نمک، فلفل، آویشن، لیمو و سیر های حلقه شده پر میکنیم.
سطح بیرونی را نیز با استفاده از براش مخصوص به کره، نمک، فلفل و سایر ادویه ها بخوبی آغشته میکنیم.

2

با استفاده از نخ، پاهای مرغ را به هم متصل کرده و هر دو بال را زیر مرغ قرار میدهیم.

3

در تابه ای بزرگ، هویج و پیازهای حلقه و اسلایس شده را همراه با رازیانه در روغن زیتون به مدت 20 دقیقه تفت میدهیم. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را به مواد افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم.
مرغ را به مواد افزوده و به مدت یک و نیم ساعت تفت میدهیم تا سطح بیرونی آن کاراملی رنگ شود.

4

مرغ تفت داده شده را همراه با سبزیجات از تابه خارج کرده و با فویل آلومینیومی میپوشانیم و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.

5

مرغ سوخاری شده میتوانید همراه با سایر سبزیجات مورد علاقه و همچنین انواع سس باربکیو نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد مرغ کامل شسته شده
 فلفل سیاه تازه خرد شده
 1 عدد آویشن دسته بزرگ
 1 عدد لیمو
 1 عدد سیر
 2 قاشق غذاخوری کره نرم شده
 1 عدد پیاز بزرگ اسلایس شده
 4 عدد هویج حلقه شده
 1 عدد دسته رازیانه
 روغن زیتون و نمک

راهنمایی ها

1

فر را روی دمای 425 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم. داخل مرغ شسته شده بدون چربی را بطور کامل خارج و تمیز میکنیم. دردن شکم مرغ را با استفاده از نمک، فلفل، آویشن، لیمو و سیر های حلقه شده پر میکنیم.
سطح بیرونی را نیز با استفاده از براش مخصوص به کره، نمک، فلفل و سایر ادویه ها بخوبی آغشته میکنیم.

2

با استفاده از نخ، پاهای مرغ را به هم متصل کرده و هر دو بال را زیر مرغ قرار میدهیم.

3

در تابه ای بزرگ، هویج و پیازهای حلقه و اسلایس شده را همراه با رازیانه در روغن زیتون به مدت 20 دقیقه تفت میدهیم. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را به مواد افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم.
مرغ را به مواد افزوده و به مدت یک و نیم ساعت تفت میدهیم تا سطح بیرونی آن کاراملی رنگ شود.

4

مرغ تفت داده شده را همراه با سبزیجات از تابه خارج کرده و با فویل آلومینیومی میپوشانیم و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.

5

مرغ سوخاری شده میتوانید همراه با سایر سبزیجات مورد علاقه و همچنین انواع سس باربکیو نوش جان کنید.

مرغ سوخاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا