خانه » دستور پخت ها » کوکوی اسفناج

کوکوی اسفناج

نویسندهنیک آبادی
سختیمتوسط

یکی از انواع کوکوها ، کوکوی اسفناج است. این غذا به واسطه وجود کوکو منبع غنی پروتئین و ویتامین است.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 250کالری از چربی 32
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 31g48%
چربی های اشباع شده 14g70%
مجموع کربوهیدرات 59g20%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی35 دقیقهزمان پخت25 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای1 نفر

300 گرم اسفناج
3 عدد برگ سیر ( خرد شده)
250 گرم سبزی کوکو
4 عدد تخم مرغ
2 عدد پیازچه
1 عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چایخوری نمک ، فلفل و زردچوبه

1

پیاز خرد شده را با روغن تفت میدهیم.

2

سبزی های خرد شده را به همراه پیازچه ساتوری شده در یک ظرف با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم.

3

نمک ، فلفل و زردچوبه را به همراه آرد به این مخلوط اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم.

4

پیاز سرخ شده را به سایر مواد کوکو می افزاییم.

5

حال میتوانیم مخلوط کوکوی اسفناج را در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنیم.

مواد تشکیل دهنده

 300 گرم اسفناج
 3 عدد برگ سیر ( خرد شده)
 250 گرم سبزی کوکو
 4 عدد تخم مرغ
 2 عدد پیازچه
 1 عدد پیاز
 2 قاشق غذاخوری آرد
 1 قاشق چایخوری نمک ، فلفل و زردچوبه

راهنمایی ها

1

پیاز خرد شده را با روغن تفت میدهیم.

2

سبزی های خرد شده را به همراه پیازچه ساتوری شده در یک ظرف با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم.

3

نمک ، فلفل و زردچوبه را به همراه آرد به این مخلوط اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم.

4

پیاز سرخ شده را به سایر مواد کوکو می افزاییم.

5

حال میتوانیم مخلوط کوکوی اسفناج را در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنیم.

کوکوی اسفناج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا