خانه » دستور پخت ها » پاستا با میگو سوخاری

پاستا با میگو سوخاری

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

میگو یکی از منابع غنی پروتئین است که میتوان در دستور غذاهای متنوعی از آن استفاده نمود. پاستای میگو یک وعده کامل است که بسیار سریع و آسان آماده شده و میتوان همراه با کمی پنیر رنده شده و یا سس سفید سرو نمود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 466
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 6g10%
مجموع کربوهیدرات 72g24%
پروتئین 25g50%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی5 دقیقهزمان پخت10 دقیقهکل زمان15 دقیقه
مناسب برای1 نفر

250 گرم پاستا رشته ای
250 گرم میگو شسته پاک شده
لیمو
20 گرم جعفری خرد شده
1 عدد سیر خردشده
1 قاشق غذاخوری کره
روغن زیتون، نمک و فلفل

1

ابتدا پاستا را به مقدار موردنظر در آب جوشیده ریخته کمی نمک اضافه میکنیم تا بپزد.

2

همزمان با پخت پاستا، در تابه ای روغن زیتون را داغ کرده و به آن سیر خرد شده و میگوها را افزوده به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت میدهیم تا سبک و طلایی شوند.

3

کره نرم شده را به مواد افزوده و همراه با نمک فلفل و سایر ادویه های دلخواه تفت میدهیم.
پاستای آبکش شده را همراه با گوجه های خرد شده بدون پوست را همراه با آبلیمو، به میگوها اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.

4

پاستا و میگو سوخاری آماده سرو است میتوانید همراه با جعفری تازه خرد شده نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

 250 گرم پاستا رشته ای
 250 گرم میگو شسته پاک شده
 لیمو
 20 گرم جعفری خرد شده
 1 عدد سیر خردشده
 1 قاشق غذاخوری کره
 روغن زیتون، نمک و فلفل

راهنمایی ها

1

ابتدا پاستا را به مقدار موردنظر در آب جوشیده ریخته کمی نمک اضافه میکنیم تا بپزد.

2

همزمان با پخت پاستا، در تابه ای روغن زیتون را داغ کرده و به آن سیر خرد شده و میگوها را افزوده به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت میدهیم تا سبک و طلایی شوند.

3

کره نرم شده را به مواد افزوده و همراه با نمک فلفل و سایر ادویه های دلخواه تفت میدهیم.
پاستای آبکش شده را همراه با گوجه های خرد شده بدون پوست را همراه با آبلیمو، به میگوها اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط میکنیم.

4

پاستا و میگو سوخاری آماده سرو است میتوانید همراه با جعفری تازه خرد شده نوش جان کنید.

پاستا با میگو سوخاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا