تاکو غذایی مکزیکی الاصل است که همراه با انواع مختلف گوشت (گوشت قرمز و یا مرغ) بصورت پخته و یا گریل شده، سرو میشود. این غذای ساده و لذیذ را میتوان در مدت زمان کوتاهی تهیه نمود و همراه با خامه ترش، پنیر چدار و جعفری تازه خرد شده نوش جان کرد.
- مقدار در هر وعده
- کالری 291
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 3g5%
- کلسترول 63mg21%
- سدیم 674mg29%
- پتاسیم 502mg15%
- مجموع کربوهیدرات 37g13%
- قند 2g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
سینه مرغ شسته و بدون پوست و استخوان را همراه با آبلیمو، چیلی و نمک و فلفل در کیسه پلاستیکی قرار داده و به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
تکه های مرغ طعم دار شده را گریل کرده تا بخوبی مغز پخت
و ترد شوند. سپس با استفاده از چنگال رشته رشته میکنیم.
گوشت های رشته شده را همراه با ذرت پخته، سس سالسا در نان ترتیلا قرار داده و همراه با هویج و کلم خرد شده سرو کنید.
برای برشته کردن نان ترتیلا میتوانید از مایکرویو به مدت 30 ثانیه استفاده کنید. حتما ترتیلاها را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا نرم باقی بمانند.
درصورت استفاده از فر، نان های ترتیلای برشته تر و تردتری خواهید داشت.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
سینه مرغ شسته و بدون پوست و استخوان را همراه با آبلیمو، چیلی و نمک و فلفل در کیسه پلاستیکی قرار داده و به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
تکه های مرغ طعم دار شده را گریل کرده تا بخوبی مغز پخت
و ترد شوند. سپس با استفاده از چنگال رشته رشته میکنیم.
گوشت های رشته شده را همراه با ذرت پخته، سس سالسا در نان ترتیلا قرار داده و همراه با هویج و کلم خرد شده سرو کنید.
برای برشته کردن نان ترتیلا میتوانید از مایکرویو به مدت 30 ثانیه استفاده کنید. حتما ترتیلاها را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا نرم باقی بمانند.
درصورت استفاده از فر، نان های ترتیلای برشته تر و تردتری خواهید داشت.