خانه » دستور پخت ها » انچیلادای گوشت و سیر

انچیلادای گوشت و سیر

نویسندهسلنیا
سختیمبتدی

انچیلادا یکی از غذاهای اصیل مکزیکی است که میتوان در طعم های مختلف آن را تهیه نمود. میتوان از گوشت و یا مرغ برای مواد داخلی انچیلادا استفاده کرده و نیز همراه با سس های متنوعی سرو نمود.
غذای آسان و سریع با استفاده از گوشت رول شده در نان تورتیلا همراه با سس تند.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 751
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 43g67%
کلسترول 128mg43%
سدیم 2536mg106%
مجموع کربوهیدرات 56g19%
فیبر غذایی 4g16%
قند 8g
پروتئین 38g76%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان1 hr 10 دقیقه
مناسب برای1 نفر

انچیلادا
1 lb گوشت
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
2 قاشق غذاخوری آرد همه کاره
1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر سیر
گشنیز
مریم گلی
1 pt گوجه آبپز شده
سس
کره
46 عدد سیر خرد شده
آرد همه کاره
1214 اونس آب گوشت
15 اونس رب گوجه
12 قاشق غذاخوری پودر چیلی
12 قاشق چایخوری گشنیز
12 قاشق چایخوری مریم گلی
نمک
2 فنجان پنیر کولبی مونتری رنده شده
12 عدد ترتیلای ذرت

انچیلادا
1

فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم. گوشت و پیاز را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.
گوشت را رشته رشته کرده و 6 الی 8 دقیقه دیگر نیز زمان میدهیم تا بخوبی بپزد.

2

سپس گوشت پخته شده را آبکش کرده و به آن آرد، ادویه ها و گوجه های آبپز شده را اضافه کرده بخوبی مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه آهسته بجوشد.

3

تابه را روی حرارت قرار داده و کره را ذوب میکنیم سپس سیر و آرد را به مدت 1 دقیقه در آن تفت داده تا طلایی رنگ شوند.

4

آب گوشت را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه همراه با ادویه ها و رب گوجه میجوشانیم تا غلیظ شود.

5

یک فنجان سس را در ظرف مخصوص فر 13×9 اینچی میریزیم. یک چهارم فنجان از گوشت آماده شده را در وسط هر ترتیلا قرار داده و با 1 تا 2 قاشق غذاخوری پنیر میپوشانیم. سپس رول کرده و با استفاده از سس باقی مانده، روی مواد را میپوشانیم. به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی پخته و طلایی شوند.

6

به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر ازقبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی پخته وطلایی رنگ شوند. باقی پنیر رنده شده را روی مواد ریخته و مجددا در فر قرار میدهیم تا سطح بیرونی انچیلادا سوخاری شود.
همراه با گوجه گیلاسی و گشنیز تازه سرو کنید.
نوش جان

مواد تشکیل دهنده

انچیلادا
 1 lb گوشت
 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
 2 قاشق غذاخوری آرد همه کاره
 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
 1 قاشق چایخوری نمک
 1 قاشق چایخوری پودر سیر
 گشنیز
 مریم گلی
 1 pt گوجه آبپز شده
سس
 کره
 46 عدد سیر خرد شده
 آرد همه کاره
 1214 اونس آب گوشت
 15 اونس رب گوجه
 12 قاشق غذاخوری پودر چیلی
 12 قاشق چایخوری گشنیز
 12 قاشق چایخوری مریم گلی
 نمک
 2 فنجان پنیر کولبی مونتری رنده شده
 12 عدد ترتیلای ذرت

راهنمایی ها

انچیلادا
1

فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم. گوشت و پیاز را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.
گوشت را رشته رشته کرده و 6 الی 8 دقیقه دیگر نیز زمان میدهیم تا بخوبی بپزد.

2

سپس گوشت پخته شده را آبکش کرده و به آن آرد، ادویه ها و گوجه های آبپز شده را اضافه کرده بخوبی مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه آهسته بجوشد.

3

تابه را روی حرارت قرار داده و کره را ذوب میکنیم سپس سیر و آرد را به مدت 1 دقیقه در آن تفت داده تا طلایی رنگ شوند.

4

آب گوشت را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه همراه با ادویه ها و رب گوجه میجوشانیم تا غلیظ شود.

5

یک فنجان سس را در ظرف مخصوص فر 13×9 اینچی میریزیم. یک چهارم فنجان از گوشت آماده شده را در وسط هر ترتیلا قرار داده و با 1 تا 2 قاشق غذاخوری پنیر میپوشانیم. سپس رول کرده و با استفاده از سس باقی مانده، روی مواد را میپوشانیم. به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی پخته و طلایی شوند.

6

به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر ازقبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی پخته وطلایی رنگ شوند. باقی پنیر رنده شده را روی مواد ریخته و مجددا در فر قرار میدهیم تا سطح بیرونی انچیلادا سوخاری شود.
همراه با گوجه گیلاسی و گشنیز تازه سرو کنید.
نوش جان

انچیلادای گوشت و سیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا