انچیلادا یکی از غذاهای اصیل مکزیکی است که میتوان در طعم های مختلف آن را تهیه نمود. میتوان از گوشت و یا مرغ برای مواد داخلی انچیلادا استفاده کرده و نیز همراه با سس های متنوعی سرو نمود.
غذای آسان و سریع با استفاده از گوشت رول شده در نان تورتیلا همراه با سس تند.
- مقدار در هر وعده
- کالری 751
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 43g67%
- کلسترول 128mg43%
- سدیم 2536mg106%
- مجموع کربوهیدرات 56g19%
- فیبر غذایی 4g16%
- قند 8g
- پروتئین 38g76%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم. گوشت و پیاز را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.
گوشت را رشته رشته کرده و 6 الی 8 دقیقه دیگر نیز زمان میدهیم تا بخوبی بپزد.
سپس گوشت پخته شده را آبکش کرده و به آن آرد، ادویه ها و گوجه های آبپز شده را اضافه کرده بخوبی مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه آهسته بجوشد.
تابه را روی حرارت قرار داده و کره را ذوب میکنیم سپس سیر و آرد را به مدت 1 دقیقه در آن تفت داده تا طلایی رنگ شوند.
آب گوشت را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه همراه با ادویه ها و رب گوجه میجوشانیم تا غلیظ شود.
یک فنجان سس را در ظرف مخصوص فر 13×9 اینچی میریزیم. یک چهارم فنجان از گوشت آماده شده را در وسط هر ترتیلا قرار داده و با 1 تا 2 قاشق غذاخوری پنیر میپوشانیم. سپس رول کرده و با استفاده از سس باقی مانده، روی مواد را میپوشانیم. به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی پخته و طلایی شوند.
به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر ازقبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی پخته وطلایی رنگ شوند. باقی پنیر رنده شده را روی مواد ریخته و مجددا در فر قرار میدهیم تا سطح بیرونی انچیلادا سوخاری شود.
همراه با گوجه گیلاسی و گشنیز تازه سرو کنید.
نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم. گوشت و پیاز را روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.
گوشت را رشته رشته کرده و 6 الی 8 دقیقه دیگر نیز زمان میدهیم تا بخوبی بپزد.
سپس گوشت پخته شده را آبکش کرده و به آن آرد، ادویه ها و گوجه های آبپز شده را اضافه کرده بخوبی مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم به مدت 5 دقیقه آهسته بجوشد.
تابه را روی حرارت قرار داده و کره را ذوب میکنیم سپس سیر و آرد را به مدت 1 دقیقه در آن تفت داده تا طلایی رنگ شوند.
آب گوشت را به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه همراه با ادویه ها و رب گوجه میجوشانیم تا غلیظ شود.
یک فنجان سس را در ظرف مخصوص فر 13×9 اینچی میریزیم. یک چهارم فنجان از گوشت آماده شده را در وسط هر ترتیلا قرار داده و با 1 تا 2 قاشق غذاخوری پنیر میپوشانیم. سپس رول کرده و با استفاده از سس باقی مانده، روی مواد را میپوشانیم. به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی پخته و طلایی شوند.
به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر ازقبل گرم شده قرار میدهیم تا بخوبی پخته وطلایی رنگ شوند. باقی پنیر رنده شده را روی مواد ریخته و مجددا در فر قرار میدهیم تا سطح بیرونی انچیلادا سوخاری شود.
همراه با گوجه گیلاسی و گشنیز تازه سرو کنید.
نوش جان