خانه » دستور پخت ها » موساکای بادمجان

موساکای بادمجان

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

موساکای بادمجان ریشه ای مدیترانه ای دارد و به عنوان وعده اصلی و یا پیش غذا میتوان سرو نمود.
بادمجان های گریل شده لایه لایه همراه با سس گوشت و بشامل، طعمی لذیذ به این غذای مدیترانه ای میدهد.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 160
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 8.2g13%
کلسترول 27.2mg10%
سدیم 440.1mg19%
پتاسیم 310.7mg9%
مجموع کربوهیدرات 16.1g6%
فیبر غذایی 4g16%
قند 2.9g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی1 hrزمان پخت2 ساعتکل زمان3 ساعت
مناسب برای1 نفر

بادمجان
بادمجان
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
سس گوشت
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
4 عدد سیر خرد شده
2 گوشت چرخ کرده
گوجه ورقه شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
1 قاشق چایخوری شکر
دارچین
نمک
فلفل
سس بشامل
5 قاشق غذاخوری کره
4 قاشق غذاخوری آرد
2 فنجان شیر
گردو خرد شده
پنیر پارمزان
نمک
1 عدد تخم مرغ زده شده

موساکا
1

ابتدا بادمجان های شسته شده را پوست کنده ورقه ورقه میکنیم. (ضخامت یک سوم تا یک چهارم اینچ). روی سطح بادمحان ها نمک پاشیده و به مدت یک ساعت کنار میگذاریم تا زهرآب آنها گرفته شود.

2

سپس روی حوله تمیز قرار داده و خشک میکنیم. سپس با استفاده از روغن زیتون بادمجان ها را سرخ و گریل میکنیم تا طلایی رنگ شوند.

سس گوشت
3

در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و سیر و پیاز ریز خرد شده را تفت میدهیم تا سبک شوند. سبک گوشت چرخ شده را به مواد افزوده و بخوبی تفت میدهیم.

4

نمک، شکر، دارچین و فلفل را به مخلوط گوشت افزوده و پس از آن رب گوجه را همراه با جعفری های تازه خرده شده به مواد می افزاییم و از روی حرارت برمیداریم.

سس بشامل
5

برای تهیه سس بشامل، ابتدا را روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
در تابه ای جداگانه کره را ذوب کرده و آرد را به آن می افزاییم مرتبا هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود. حرارت را کمی افزایش داده و شیر را آرام به مواد می افزاییم و پیوسته مواد را هم میزنیم تا زمانی که به غلظت موردنظر برسد و حالت خامه ای پیدا کند.

6

مواد را از روی حرارت برداشته نمک، فلفل و گردوی خرد شده را به آن می افزاییم. زرده تخم مرغ از قبل زده شده را به مواد افزوده مخلوط میکنیم تا به رنگ دلخواه کرم رنگ درآید. مجددا مواد را روی حرارت قرار داده و مخلوط میکنیم تا بطور کامل یکنواخت شود. سس را از روی حرارت برداشته کنار میگذاریم تا خنک و آماده سرو شود.

موساکا
7

کف ظرف مخصوص را با روغن زیتون کمی چرب کرده و یک لایه بادمجان گریل شده را کف ظرف میچینیم. یک لایه سس گوشت بخوبی روی بادمجان پخش کرده و بهمین ترتیب مواد را در ظرف بصورت لایه لایه میچینیم. در اخر نیز سس بشامل را روی مواد ریخته و با استفاده از کاردک سطح بیرونی را صاف و یکدست میکنیم.

مواد تشکیل دهنده

بادمجان
 بادمجان
 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
سس گوشت
 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
 4 عدد سیر خرد شده
 2 گوشت چرخ کرده
 گوجه ورقه شده
 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
 1 قاشق چایخوری شکر
 دارچین
 نمک
 فلفل
سس بشامل
 5 قاشق غذاخوری کره
 4 قاشق غذاخوری آرد
 2 فنجان شیر
 گردو خرد شده
 پنیر پارمزان
 نمک
 1 عدد تخم مرغ زده شده

راهنمایی ها

موساکا
1

ابتدا بادمجان های شسته شده را پوست کنده ورقه ورقه میکنیم. (ضخامت یک سوم تا یک چهارم اینچ). روی سطح بادمحان ها نمک پاشیده و به مدت یک ساعت کنار میگذاریم تا زهرآب آنها گرفته شود.

2

سپس روی حوله تمیز قرار داده و خشک میکنیم. سپس با استفاده از روغن زیتون بادمجان ها را سرخ و گریل میکنیم تا طلایی رنگ شوند.

سس گوشت
3

در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و سیر و پیاز ریز خرد شده را تفت میدهیم تا سبک شوند. سبک گوشت چرخ شده را به مواد افزوده و بخوبی تفت میدهیم.

4

نمک، شکر، دارچین و فلفل را به مخلوط گوشت افزوده و پس از آن رب گوجه را همراه با جعفری های تازه خرده شده به مواد می افزاییم و از روی حرارت برمیداریم.

سس بشامل
5

برای تهیه سس بشامل، ابتدا را روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
در تابه ای جداگانه کره را ذوب کرده و آرد را به آن می افزاییم مرتبا هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود. حرارت را کمی افزایش داده و شیر را آرام به مواد می افزاییم و پیوسته مواد را هم میزنیم تا زمانی که به غلظت موردنظر برسد و حالت خامه ای پیدا کند.

6

مواد را از روی حرارت برداشته نمک، فلفل و گردوی خرد شده را به آن می افزاییم. زرده تخم مرغ از قبل زده شده را به مواد افزوده مخلوط میکنیم تا به رنگ دلخواه کرم رنگ درآید. مجددا مواد را روی حرارت قرار داده و مخلوط میکنیم تا بطور کامل یکنواخت شود. سس را از روی حرارت برداشته کنار میگذاریم تا خنک و آماده سرو شود.

موساکا
7

کف ظرف مخصوص را با روغن زیتون کمی چرب کرده و یک لایه بادمجان گریل شده را کف ظرف میچینیم. یک لایه سس گوشت بخوبی روی بادمجان پخش کرده و بهمین ترتیب مواد را در ظرف بصورت لایه لایه میچینیم. در اخر نیز سس بشامل را روی مواد ریخته و با استفاده از کاردک سطح بیرونی را صاف و یکدست میکنیم.

موساکای بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا