موساکای بادمجان ریشه ای مدیترانه ای دارد و به عنوان وعده اصلی و یا پیش غذا میتوان سرو نمود.
بادمجان های گریل شده لایه لایه همراه با سس گوشت و بشامل، طعمی لذیذ به این غذای مدیترانه ای میدهد.
- مقدار در هر وعده
- کالری 160
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 8.2g13%
- کلسترول 27.2mg10%
- سدیم 440.1mg19%
- پتاسیم 310.7mg9%
- مجموع کربوهیدرات 16.1g6%
- فیبر غذایی 4g16%
- قند 2.9g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
ابتدا بادمجان های شسته شده را پوست کنده ورقه ورقه میکنیم. (ضخامت یک سوم تا یک چهارم اینچ). روی سطح بادمحان ها نمک پاشیده و به مدت یک ساعت کنار میگذاریم تا زهرآب آنها گرفته شود.
سپس روی حوله تمیز قرار داده و خشک میکنیم. سپس با استفاده از روغن زیتون بادمجان ها را سرخ و گریل میکنیم تا طلایی رنگ شوند.
در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و سیر و پیاز ریز خرد شده را تفت میدهیم تا سبک شوند. سبک گوشت چرخ شده را به مواد افزوده و بخوبی تفت میدهیم.
نمک، شکر، دارچین و فلفل را به مخلوط گوشت افزوده و پس از آن رب گوجه را همراه با جعفری های تازه خرده شده به مواد می افزاییم و از روی حرارت برمیداریم.
برای تهیه سس بشامل، ابتدا را روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
در تابه ای جداگانه کره را ذوب کرده و آرد را به آن می افزاییم مرتبا هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود. حرارت را کمی افزایش داده و شیر را آرام به مواد می افزاییم و پیوسته مواد را هم میزنیم تا زمانی که به غلظت موردنظر برسد و حالت خامه ای پیدا کند.
مواد را از روی حرارت برداشته نمک، فلفل و گردوی خرد شده را به آن می افزاییم. زرده تخم مرغ از قبل زده شده را به مواد افزوده مخلوط میکنیم تا به رنگ دلخواه کرم رنگ درآید. مجددا مواد را روی حرارت قرار داده و مخلوط میکنیم تا بطور کامل یکنواخت شود. سس را از روی حرارت برداشته کنار میگذاریم تا خنک و آماده سرو شود.
کف ظرف مخصوص را با روغن زیتون کمی چرب کرده و یک لایه بادمجان گریل شده را کف ظرف میچینیم. یک لایه سس گوشت بخوبی روی بادمجان پخش کرده و بهمین ترتیب مواد را در ظرف بصورت لایه لایه میچینیم. در اخر نیز سس بشامل را روی مواد ریخته و با استفاده از کاردک سطح بیرونی را صاف و یکدست میکنیم.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا بادمجان های شسته شده را پوست کنده ورقه ورقه میکنیم. (ضخامت یک سوم تا یک چهارم اینچ). روی سطح بادمحان ها نمک پاشیده و به مدت یک ساعت کنار میگذاریم تا زهرآب آنها گرفته شود.
سپس روی حوله تمیز قرار داده و خشک میکنیم. سپس با استفاده از روغن زیتون بادمجان ها را سرخ و گریل میکنیم تا طلایی رنگ شوند.
در تابه ای متوسط روغن زیتون ریخته و سیر و پیاز ریز خرد شده را تفت میدهیم تا سبک شوند. سبک گوشت چرخ شده را به مواد افزوده و بخوبی تفت میدهیم.
نمک، شکر، دارچین و فلفل را به مخلوط گوشت افزوده و پس از آن رب گوجه را همراه با جعفری های تازه خرده شده به مواد می افزاییم و از روی حرارت برمیداریم.
برای تهیه سس بشامل، ابتدا را روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
در تابه ای جداگانه کره را ذوب کرده و آرد را به آن می افزاییم مرتبا هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود. حرارت را کمی افزایش داده و شیر را آرام به مواد می افزاییم و پیوسته مواد را هم میزنیم تا زمانی که به غلظت موردنظر برسد و حالت خامه ای پیدا کند.
مواد را از روی حرارت برداشته نمک، فلفل و گردوی خرد شده را به آن می افزاییم. زرده تخم مرغ از قبل زده شده را به مواد افزوده مخلوط میکنیم تا به رنگ دلخواه کرم رنگ درآید. مجددا مواد را روی حرارت قرار داده و مخلوط میکنیم تا بطور کامل یکنواخت شود. سس را از روی حرارت برداشته کنار میگذاریم تا خنک و آماده سرو شود.
کف ظرف مخصوص را با روغن زیتون کمی چرب کرده و یک لایه بادمجان گریل شده را کف ظرف میچینیم. یک لایه سس گوشت بخوبی روی بادمجان پخش کرده و بهمین ترتیب مواد را در ظرف بصورت لایه لایه میچینیم. در اخر نیز سس بشامل را روی مواد ریخته و با استفاده از کاردک سطح بیرونی را صاف و یکدست میکنیم.