خانه » دستور پخت ها » پودینگ موز

پودینگ موز

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

پودینگ موز دسری تهیه شده از لایه های کاستارد وانیلی، کوکی و لایه های موز تازه ورقه شده می باشد که میتوان با رویه تهیه شده از خامه فرم گرفته و یا مرینگ سرو نمود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 101
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 1.7g3%
کلسترول 7mg3%
سدیم 164mg7%
پتاسیم 137mg4%
مجموع کربوهیدرات 18g6%
پروتئین 2.9g6%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت15 دقیقهکل زمان45 دقیقه
مناسب برای1 نفر

4 عدد تخم مرغ بزرگ
شکر
3 قاشق غذاخوری آرد همه کاره
نمک
2 فنجان شیر
عصاره وانیل
3040 عدد بیسکویت وانیلی
34 عدد موز متوسط

پودینگ
1

برای تهیه مایع پودینگ، ابتدا زرده و سفیده سه عدد تخم مرغ را جدا میکنیم. سفیده را کنار میگذاریم و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را با زرده ها مخلوط کرده و بخوبی ترکیب میکنیم.

2

نصف فنجان شکر، آرد و نصف قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کرده و به مخلوط زرده و تخم مرغ می افزاییم.

3

شیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. هر از گاهی مواد را بهم زده تا زمانی که به غلظت موردنظر برسد.

4

مواد را از روی حرارت برداشته و وانیل به آن می افزاییم.

5

لایه نازکی از پودینگ را در ظرف موردنظر پخش کرده و یک لایه بیسکویت روی پودینگ قرار میدهیم.

6

موزهای رسیده را نازک ورقه ورقه کرده (ضخامت یک هشتم اینچ) و یک لایه روی وافرها چیده و به همین ترتیب پودینگ، وافر و موزها را لایه لایه در ظرف قرار میدهیم.

مرینگ
7

برای تهیه مرینگ، سفیده ها را با نمک بخوبی با استفاده از همزن میزنیم تا زمانی که بخوبی پف کند. یک چهارم شکر باقی مانده را نیز به مواد افزوده و مجددا هم میزنیم تا زمانی که بخوبی پف کرده و پس از برگرداندن ظرف از ظرف نریزد.

8

مرینگ آماده شده را با استفاده از کاردک روی پودینگ پخش کرده و در فر قرار میدهیم تا زمانی که لایه رویی طلایی رنگ شود.

مواد تشکیل دهنده

 4 عدد تخم مرغ بزرگ
 شکر
 3 قاشق غذاخوری آرد همه کاره
 نمک
 2 فنجان شیر
 عصاره وانیل
 3040 عدد بیسکویت وانیلی
 34 عدد موز متوسط

راهنمایی ها

پودینگ
1

برای تهیه مایع پودینگ، ابتدا زرده و سفیده سه عدد تخم مرغ را جدا میکنیم. سفیده را کنار میگذاریم و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را با زرده ها مخلوط کرده و بخوبی ترکیب میکنیم.

2

نصف فنجان شکر، آرد و نصف قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کرده و به مخلوط زرده و تخم مرغ می افزاییم.

3

شیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. هر از گاهی مواد را بهم زده تا زمانی که به غلظت موردنظر برسد.

4

مواد را از روی حرارت برداشته و وانیل به آن می افزاییم.

5

لایه نازکی از پودینگ را در ظرف موردنظر پخش کرده و یک لایه بیسکویت روی پودینگ قرار میدهیم.

6

موزهای رسیده را نازک ورقه ورقه کرده (ضخامت یک هشتم اینچ) و یک لایه روی وافرها چیده و به همین ترتیب پودینگ، وافر و موزها را لایه لایه در ظرف قرار میدهیم.

مرینگ
7

برای تهیه مرینگ، سفیده ها را با نمک بخوبی با استفاده از همزن میزنیم تا زمانی که بخوبی پف کند. یک چهارم شکر باقی مانده را نیز به مواد افزوده و مجددا هم میزنیم تا زمانی که بخوبی پف کرده و پس از برگرداندن ظرف از ظرف نریزد.

8

مرینگ آماده شده را با استفاده از کاردک روی پودینگ پخش کرده و در فر قرار میدهیم تا زمانی که لایه رویی طلایی رنگ شود.

پودینگ موز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا