پودینگ موز دسری تهیه شده از لایه های کاستارد وانیلی، کوکی و لایه های موز تازه ورقه شده می باشد که میتوان با رویه تهیه شده از خامه فرم گرفته و یا مرینگ سرو نمود.
- مقدار در هر وعده
- کالری 101
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 1.7g3%
- کلسترول 7mg3%
- سدیم 164mg7%
- پتاسیم 137mg4%
- مجموع کربوهیدرات 18g6%
- پروتئین 2.9g6%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه مایع پودینگ، ابتدا زرده و سفیده سه عدد تخم مرغ را جدا میکنیم. سفیده را کنار میگذاریم و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را با زرده ها مخلوط کرده و بخوبی ترکیب میکنیم.
نصف فنجان شکر، آرد و نصف قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کرده و به مخلوط زرده و تخم مرغ می افزاییم.
شیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. هر از گاهی مواد را بهم زده تا زمانی که به غلظت موردنظر برسد.
مواد را از روی حرارت برداشته و وانیل به آن می افزاییم.
لایه نازکی از پودینگ را در ظرف موردنظر پخش کرده و یک لایه بیسکویت روی پودینگ قرار میدهیم.
موزهای رسیده را نازک ورقه ورقه کرده (ضخامت یک هشتم اینچ) و یک لایه روی وافرها چیده و به همین ترتیب پودینگ، وافر و موزها را لایه لایه در ظرف قرار میدهیم.
برای تهیه مرینگ، سفیده ها را با نمک بخوبی با استفاده از همزن میزنیم تا زمانی که بخوبی پف کند. یک چهارم شکر باقی مانده را نیز به مواد افزوده و مجددا هم میزنیم تا زمانی که بخوبی پف کرده و پس از برگرداندن ظرف از ظرف نریزد.
مرینگ آماده شده را با استفاده از کاردک روی پودینگ پخش کرده و در فر قرار میدهیم تا زمانی که لایه رویی طلایی رنگ شود.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه مایع پودینگ، ابتدا زرده و سفیده سه عدد تخم مرغ را جدا میکنیم. سفیده را کنار میگذاریم و یک عدد تخم مرغ باقی مانده را با زرده ها مخلوط کرده و بخوبی ترکیب میکنیم.
نصف فنجان شکر، آرد و نصف قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کرده و به مخلوط زرده و تخم مرغ می افزاییم.
شیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. هر از گاهی مواد را بهم زده تا زمانی که به غلظت موردنظر برسد.
مواد را از روی حرارت برداشته و وانیل به آن می افزاییم.
لایه نازکی از پودینگ را در ظرف موردنظر پخش کرده و یک لایه بیسکویت روی پودینگ قرار میدهیم.
موزهای رسیده را نازک ورقه ورقه کرده (ضخامت یک هشتم اینچ) و یک لایه روی وافرها چیده و به همین ترتیب پودینگ، وافر و موزها را لایه لایه در ظرف قرار میدهیم.
برای تهیه مرینگ، سفیده ها را با نمک بخوبی با استفاده از همزن میزنیم تا زمانی که بخوبی پف کند. یک چهارم شکر باقی مانده را نیز به مواد افزوده و مجددا هم میزنیم تا زمانی که بخوبی پف کرده و پس از برگرداندن ظرف از ظرف نریزد.
مرینگ آماده شده را با استفاده از کاردک روی پودینگ پخش کرده و در فر قرار میدهیم تا زمانی که لایه رویی طلایی رنگ شود.