کلوچه یا نان آناناسی، نانی کلاسیک چینی است که به عنوان صبحانه و عصرانه میتوان سرو کرد. در پخت این نان برخلاف اسمش هیچ آناناسی استفاده نشده و تنها دلیل نام گذاری آن، شکل نان ها پس از خارج کردن از فر است که بسیار شبیه به آناناس می باشد.
- مقدار در هر وعده
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 16g25%
- مجموع کربوهیدرات 44g15%
- فیبر غذایی 1g4%
- قند 21g
- پروتئین 6g12%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه کلوچه های آناناسی ابتدا بایستی مواد تشکیل دهنده نان یا کلوچه ها را تهیه کرد. بدین منظور خامه،شیر،تخم مرغ،شکر،آرد کیک،آرد نان،مایه خمیر و نمک را به ترتیب داخل ظدف مخلوط کن ریخته و به مدت 15 دقیقه بخوبی هم میزنیم تا یکدست شوند. کاسه را با حوله مرطوب آشپزخانه پوشانده و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم تا مواد به حجمی یک و نیم برابر حجم اولیه خود برسند.
پس از یک ساعت،مواد را به داخل مخلوط کن بازگردانده و به مدت 5 دقیقه دیگر مخلوط میکنیم تا حباب های هوا تشکیل شده در خمیر خارج شوند.
روی سطحی تمیز را با آرد پوشانده، مواد را پهن کرده و به دوازده قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر قسمت را به شکل دایره فرم داده و در ورق های مخصوص شیرینی قرار میدهیم.
روی مواد را با حوله خشک پوشانده و یک ساعت دیگر استراحت میدهیم.
شیرخشک را داخل ظرف مخلوط کن ریخته و به آن شکر، آرد،بیکینگ پودر و جوش شیرین افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم. در مرحله بعد شیر، زرده تخم مرغ، روغن شیرینی پزی و وانیل را نیز افزوده و با دست بخوبی ورز میدهیم. در صورتی که مواد خشک بود، میتوان کمی شیر مجددا به آن اضافه نمود. روی ظرف را با کاور پلاستیکی پوشانده و در دمای اتاق قرار میدهیم.
فر را در روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم. مواد رویه را به 12 قسمت مساوی تقسیم کرده و دایره ای شکل داده و با وردنه پهن میکنیم.
مواد رویه دایره ای شکل را روی کلوچه های از قبل آماده شده پهن کرده بطوری که کامل سطح کلوچه را نپوشاند(مواد پس از پخت افزایش حجم پیدا میکنند). با استفاده از برش مخصوص، زرده تخم مرغ روی نان ها مالیده تا پس از پخت طلایی رنگ شوند. مواد را به مدت 12 الی 13 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم. همانطور که در شکل مشخص است، نان ها پس از آماده شدن طرحی شبیه آناناس خواهند داشت
. نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه کلوچه های آناناسی ابتدا بایستی مواد تشکیل دهنده نان یا کلوچه ها را تهیه کرد. بدین منظور خامه،شیر،تخم مرغ،شکر،آرد کیک،آرد نان،مایه خمیر و نمک را به ترتیب داخل ظدف مخلوط کن ریخته و به مدت 15 دقیقه بخوبی هم میزنیم تا یکدست شوند. کاسه را با حوله مرطوب آشپزخانه پوشانده و در جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم تا مواد به حجمی یک و نیم برابر حجم اولیه خود برسند.
پس از یک ساعت،مواد را به داخل مخلوط کن بازگردانده و به مدت 5 دقیقه دیگر مخلوط میکنیم تا حباب های هوا تشکیل شده در خمیر خارج شوند.
روی سطحی تمیز را با آرد پوشانده، مواد را پهن کرده و به دوازده قسمت مساوی تقسیم میکنیم. هر قسمت را به شکل دایره فرم داده و در ورق های مخصوص شیرینی قرار میدهیم.
روی مواد را با حوله خشک پوشانده و یک ساعت دیگر استراحت میدهیم.
شیرخشک را داخل ظرف مخلوط کن ریخته و به آن شکر، آرد،بیکینگ پودر و جوش شیرین افزوده و بخوبی مخلوط میکنیم. در مرحله بعد شیر، زرده تخم مرغ، روغن شیرینی پزی و وانیل را نیز افزوده و با دست بخوبی ورز میدهیم. در صورتی که مواد خشک بود، میتوان کمی شیر مجددا به آن اضافه نمود. روی ظرف را با کاور پلاستیکی پوشانده و در دمای اتاق قرار میدهیم.
فر را در روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم میکنیم. مواد رویه را به 12 قسمت مساوی تقسیم کرده و دایره ای شکل داده و با وردنه پهن میکنیم.
مواد رویه دایره ای شکل را روی کلوچه های از قبل آماده شده پهن کرده بطوری که کامل سطح کلوچه را نپوشاند(مواد پس از پخت افزایش حجم پیدا میکنند). با استفاده از برش مخصوص، زرده تخم مرغ روی نان ها مالیده تا پس از پخت طلایی رنگ شوند. مواد را به مدت 12 الی 13 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم. همانطور که در شکل مشخص است، نان ها پس از آماده شدن طرحی شبیه آناناس خواهند داشت
. نوش جان