بولونز با گوشت بوقلمون و قارچ. این غذای ایتالیایی لذیذ را میتوان همراه با پاستا سرو نمود.
طرز تهیه بلونز بسیار آسان بوده و ترکیبی از طعم ها و عطرهای متفاوت می باشد که از نوع بلونز گوشت گوساله بسیار سالم تر است.
مناسب برای چند نفر 3
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 414
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 15.1g24%
- کلسترول 83mg28%
- سدیم 594mg25%
- مجموع کربوهیدرات 41g14%
- فیبر غذایی 6g24%
- پروتئین 30g60%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
تابه را روی حرارت متوسط قرار داده گوشت بوقلمون چرخ شده ، پیاز و سیر را در روغن تفت میدهیم. سبزیجات خرد شده را به مواد اضافه کرده به مدت 4 دقیقه تفت میدهیم.
آب مرغ را همراه با یک چهارم فنجان جعفری خرد شده، شکر و گوجه های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده 3 دقیقه تفت میدهیم.
خامه و کره را همراه با ادویه به مواد افزوده و خوب هم میزنیم.
پاستا را به روش همیشگی پخته و آبکش میکنیم.
پاستای آماده شده را همراه با گوشت و جعفری خرد شده نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
تابه را روی حرارت متوسط قرار داده گوشت بوقلمون چرخ شده ، پیاز و سیر را در روغن تفت میدهیم. سبزیجات خرد شده را به مواد اضافه کرده به مدت 4 دقیقه تفت میدهیم.
آب مرغ را همراه با یک چهارم فنجان جعفری خرد شده، شکر و گوجه های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده 3 دقیقه تفت میدهیم.
خامه و کره را همراه با ادویه به مواد افزوده و خوب هم میزنیم.
پاستا را به روش همیشگی پخته و آبکش میکنیم.
پاستای آماده شده را همراه با گوشت و جعفری خرد شده نوش جان کنید.