مرغ سوخاری با سس باربکیو یک وعده غذایی لذیذ و پرطرفدار برای مهمانی و پیک نیک. میتوانید از مرغ با استخوان و پوست استفاده کنید، چرا که وجود پوست تکه های مرغ آماده شده را آبدار و بسیار لذیذتر میکند. این غذای آسان را حتی بدون باربکیو و با استفاده از فرخانگی نیز میتوان تهیه نمود.
- مقدار در هر وعده
- کالری 190
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 11.9g19%
- کلسترول 71mg24%
- سدیم 178mg8%
- مجموع کربوهیدرات 0.2g1%
- پروتئین 19.2g39%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
تکه های مرغ با پوست و استخوان را شسته و با حوله مخصوص خشک میکنیم. در کاسه ای بزرگ تکه های مرغ را با روغن زیتون و ادویه ها مخلوط میکنیم.
کف تابه ای مستطبل شکل را با فویل پوشانده و توری فلزی روی آن قرار می دهیم. تکه های مرغ را روی توری چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه ،قرار میدهیم و تا زمانی که بخوبی پخته و سوخاری شوند، می پزیم.
برای تهیه سس باربکیو، تمامی مواد را در میکسر بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا به غلظت مورد نظر برسد.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
تکه های مرغ با پوست و استخوان را شسته و با حوله مخصوص خشک میکنیم. در کاسه ای بزرگ تکه های مرغ را با روغن زیتون و ادویه ها مخلوط میکنیم.
کف تابه ای مستطبل شکل را با فویل پوشانده و توری فلزی روی آن قرار می دهیم. تکه های مرغ را روی توری چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه ،قرار میدهیم و تا زمانی که بخوبی پخته و سوخاری شوند، می پزیم.
برای تهیه سس باربکیو، تمامی مواد را در میکسر بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا به غلظت مورد نظر برسد.