خانه » دستور پخت ها » کیک هویج با روکش خامه

کیک هویج با روکش خامه

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

کیک هویج با روکش خامه ای. میان وعده ای لذیذ و مقوی همراه با هویج و آناناس و مغزهای خرد شده است که میتوان براحتی در مدت زمانی کوتاه تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 450
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 25g39%
کلسترول 65mg22%
سدیم 280mg12%
مجموع کربوهیدرات 53g18%
فیبر غذایی 1g4%
قند 40g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت1 hrکل زمان2 ساعت 20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

کیک هویج
2 فنجان آرد
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری دارچین
جوز هندی
میخک آسیاب شده
نمک
4 عدد تخم مرغ
روغن
2 فنجان شکر
2 عدد هویج بزرگ رنده شده
540 ml آناناس خرده شده
گردو خرد شده
رویه خامه ای
250 گرم پنیر خامه ای فیلادلفیا
کره نرم شده
2 فنجان پودر قند
پوست رنده شده لیمو
2 قاشق چایخوری آبلیمو تازه

کیک هویج
1

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
در کاسه ای جدا تخم مرغ و روغن را با یکدیگر مخلوط میکنیم.

2

شکر را کم کم به مواد افزوده سپس مواد خشک را نیز اضافه کرده و پس از آن هویج رنده شده و تکه های آناناس را نیز با مواد مخلوط میکنیم.

3

مغزهای خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.
پس از خارج کردن از فر 10 دقیقه اجازه میدهیم تا خنک شود. سپس با استفاده از چاقو لبه های کیک را از قالب جدا میکنیم.

رویه خامه ای
4

پنیر خامه ای و کره را در کاسه ای بزرگ با همزن بخوبی مخلوط میکنیم. پودر قند، پوست پرتقال و آبلیموی تازه را اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم.
لایه خامه ای را روی کیک کاملا خنک شده پهن کرده نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

کیک هویج
 2 فنجان آرد
 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
 1 قاشق غذاخوری دارچین
 جوز هندی
 میخک آسیاب شده
 نمک
 4 عدد تخم مرغ
 روغن
 2 فنجان شکر
 2 عدد هویج بزرگ رنده شده
 540 ml آناناس خرده شده
 گردو خرد شده
رویه خامه ای
 250 گرم پنیر خامه ای فیلادلفیا
 کره نرم شده
 2 فنجان پودر قند
 پوست رنده شده لیمو
 2 قاشق چایخوری آبلیمو تازه

راهنمایی ها

کیک هویج
1

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
در کاسه ای جدا تخم مرغ و روغن را با یکدیگر مخلوط میکنیم.

2

شکر را کم کم به مواد افزوده سپس مواد خشک را نیز اضافه کرده و پس از آن هویج رنده شده و تکه های آناناس را نیز با مواد مخلوط میکنیم.

3

مغزهای خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.
پس از خارج کردن از فر 10 دقیقه اجازه میدهیم تا خنک شود. سپس با استفاده از چاقو لبه های کیک را از قالب جدا میکنیم.

رویه خامه ای
4

پنیر خامه ای و کره را در کاسه ای بزرگ با همزن بخوبی مخلوط میکنیم. پودر قند، پوست پرتقال و آبلیموی تازه را اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم.
لایه خامه ای را روی کیک کاملا خنک شده پهن کرده نوش جان کنید.

کیک هویج با روکش خامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا