کیک هویج با روکش خامه ای. میان وعده ای لذیذ و مقوی همراه با هویج و آناناس و مغزهای خرد شده است که میتوان براحتی در مدت زمانی کوتاه تهیه نمود.
مناسب برای چند نفر 4
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 450
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 25g39%
- کلسترول 65mg22%
- سدیم 280mg12%
- مجموع کربوهیدرات 53g18%
- فیبر غذایی 1g4%
- قند 40g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
در کاسه ای جدا تخم مرغ و روغن را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
شکر را کم کم به مواد افزوده سپس مواد خشک را نیز اضافه کرده و پس از آن هویج رنده شده و تکه های آناناس را نیز با مواد مخلوط میکنیم.
مغزهای خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.
پس از خارج کردن از فر 10 دقیقه اجازه میدهیم تا خنک شود. سپس با استفاده از چاقو لبه های کیک را از قالب جدا میکنیم.
پنیر خامه ای و کره را در کاسه ای بزرگ با همزن بخوبی مخلوط میکنیم. پودر قند، پوست پرتقال و آبلیموی تازه را اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم.
لایه خامه ای را روی کیک کاملا خنک شده پهن کرده نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
در کاسه ای جدا تخم مرغ و روغن را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
شکر را کم کم به مواد افزوده سپس مواد خشک را نیز اضافه کرده و پس از آن هویج رنده شده و تکه های آناناس را نیز با مواد مخلوط میکنیم.
مغزهای خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.
پس از خارج کردن از فر 10 دقیقه اجازه میدهیم تا خنک شود. سپس با استفاده از چاقو لبه های کیک را از قالب جدا میکنیم.
پنیر خامه ای و کره را در کاسه ای بزرگ با همزن بخوبی مخلوط میکنیم. پودر قند، پوست پرتقال و آبلیموی تازه را اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم.
لایه خامه ای را روی کیک کاملا خنک شده پهن کرده نوش جان کنید.