یکی از انواع آش های ایرانی است. آش شلغم میتواند در فصل زمستان یک داروی بالقوه برای سرماخوردگی باشد!
مناسب برای چند نفر 4
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 87
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 5g8%
- مجموع کربوهیدرات 13g5%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
لپه را پیش از آماده سازی سایر مواد پاک کرده و آن را چند ساعت در آب سرد نگه دارید.
پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
سپس از مایه گوشت درست به اندازه توپ های کوچکی در آورده و آن را در روغن سرخ کنید. سرخ شدن باید تا زمانی ادامه یابد که گوشت تغییر رنگ بدهد.
لپه را به همراه 4 تا 5 لیوان آب جوش روی حرارت قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.
سپس شلغم پوست گرفته شده را به چندین تکه تقسیم کرده به همراه برنج به لپه بیافزایید.
بعد از 20 دقیقه پختن مواد داخل قابلمه گوشت قلقلی های سرخ شده را به بقیه مواد اضافه کنید و هر چند وقت یکبار آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از اینکه آش جا افتاد ، نعنا خشک را در روغن تفت بدهید و آن را بر روی آش بریزید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
لپه را پیش از آماده سازی سایر مواد پاک کرده و آن را چند ساعت در آب سرد نگه دارید.
پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید و با گوشت چرخ کرده و مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
سپس از مایه گوشت درست به اندازه توپ های کوچکی در آورده و آن را در روغن سرخ کنید. سرخ شدن باید تا زمانی ادامه یابد که گوشت تغییر رنگ بدهد.
لپه را به همراه 4 تا 5 لیوان آب جوش روی حرارت قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.
سپس شلغم پوست گرفته شده را به چندین تکه تقسیم کرده به همراه برنج به لپه بیافزایید.
بعد از 20 دقیقه پختن مواد داخل قابلمه گوشت قلقلی های سرخ شده را به بقیه مواد اضافه کنید و هر چند وقت یکبار آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
بعد از اینکه آش جا افتاد ، نعنا خشک را در روغن تفت بدهید و آن را بر روی آش بریزید.