خانه » دستور پخت ها » کوکی های زنجبیلی

کوکی های زنجبیلی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

کوکی های زنجبیلی لذیذ و مقوی مخصوص عصرانه های زمستانی. این کوکی های لذیذ کم چرب و سالم را میتوان تا چندین روز نگه داری کرد و در مهمانی ها، تولدها و عصرانه های دوستانه سرو نمود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 133
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 3.1g5%
سدیم 160mg7%
پتاسیم 111mg4%
مجموع کربوهیدرات 25g9%
فیبر غذایی 0.7g3%
قند 6.4g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت1 hrکل زمان1 hr 10 دقیقه
مناسب برای1 نفر

کره نرم شده
شکر قهوه ای
شیره قند
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
آرد همه کاره
1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
میخک
جوز هندی
نمک
فلفل سیاه(اختیاری)

1

برای تهیه مواد اولیه کوکی ها، در کاسه ای بزرگ کره نرم شده، شکر قهوه ای و شیره قند را با استفاده از همزن دستی به مدت 2 دقیقه بخوبی مخلوط کرده تا مواد پف کنند.

2

تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و مخلوط میکنیم.

3

مواد خشک کوکی شامل آرد و ادویه ها و جوش شیرین را با همزن مخلوط کرده و مواد خشک را مرحله به مرحله به مواد اولیه اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم.

4

مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و در کیسه پلاستیکی پیچیده در یخچال به مدت 2 الی 3 ساعت قرار میدهیم تا فرم بگیرد.

5

فر را روی دمای 350 درجه تنظیم کنید. مواد را از یخچال خارج کرده و روی سطح تمیز پوشیده شده با آرد پهن میکنیم و با وردنه به ضخامت یک چهارم اولیه میرسانیم. مواد را روی برگه روغنی شیرینی پزی پهن کرده و قالب میزنیم.
کوکی ها را به مدت 9 الی 10 دقیقه بسته به ضخامت کوکی ها در فر قرار داده تا بخوبی پف کرده و سبک شوند.
میتوانید کوکی ها را همراه با رویه شکری یا مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.

مواد تشکیل دهنده

 کره نرم شده
 شکر قهوه ای
 شیره قند
 1 عدد تخم مرغ بزرگ
 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
 آرد همه کاره
 1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
 1 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
 میخک
 جوز هندی
 نمک
 فلفل سیاه(اختیاری)

راهنمایی ها

1

برای تهیه مواد اولیه کوکی ها، در کاسه ای بزرگ کره نرم شده، شکر قهوه ای و شیره قند را با استفاده از همزن دستی به مدت 2 دقیقه بخوبی مخلوط کرده تا مواد پف کنند.

2

تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و مخلوط میکنیم.

3

مواد خشک کوکی شامل آرد و ادویه ها و جوش شیرین را با همزن مخلوط کرده و مواد خشک را مرحله به مرحله به مواد اولیه اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم.

4

مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و در کیسه پلاستیکی پیچیده در یخچال به مدت 2 الی 3 ساعت قرار میدهیم تا فرم بگیرد.

5

فر را روی دمای 350 درجه تنظیم کنید. مواد را از یخچال خارج کرده و روی سطح تمیز پوشیده شده با آرد پهن میکنیم و با وردنه به ضخامت یک چهارم اولیه میرسانیم. مواد را روی برگه روغنی شیرینی پزی پهن کرده و قالب میزنیم.
کوکی ها را به مدت 9 الی 10 دقیقه بسته به ضخامت کوکی ها در فر قرار داده تا بخوبی پف کرده و سبک شوند.
میتوانید کوکی ها را همراه با رویه شکری یا مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.

کوکی های زنجبیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا