کوکی های زنجبیلی لذیذ و مقوی مخصوص عصرانه های زمستانی. این کوکی های لذیذ کم چرب و سالم را میتوان تا چندین روز نگه داری کرد و در مهمانی ها، تولدها و عصرانه های دوستانه سرو نمود.
- مقدار در هر وعده
- کالری 133
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 3.1g5%
- سدیم 160mg7%
- پتاسیم 111mg4%
- مجموع کربوهیدرات 25g9%
- فیبر غذایی 0.7g3%
- قند 6.4g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه مواد اولیه کوکی ها، در کاسه ای بزرگ کره نرم شده، شکر قهوه ای و شیره قند را با استفاده از همزن دستی به مدت 2 دقیقه بخوبی مخلوط کرده تا مواد پف کنند.
تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و مخلوط میکنیم.
مواد خشک کوکی شامل آرد و ادویه ها و جوش شیرین را با همزن مخلوط کرده و مواد خشک را مرحله به مرحله به مواد اولیه اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم.
مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و در کیسه پلاستیکی پیچیده در یخچال به مدت 2 الی 3 ساعت قرار میدهیم تا فرم بگیرد.
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم کنید. مواد را از یخچال خارج کرده و روی سطح تمیز پوشیده شده با آرد پهن میکنیم و با وردنه به ضخامت یک چهارم اولیه میرسانیم. مواد را روی برگه روغنی شیرینی پزی پهن کرده و قالب میزنیم.
کوکی ها را به مدت 9 الی 10 دقیقه بسته به ضخامت کوکی ها در فر قرار داده تا بخوبی پف کرده و سبک شوند.
میتوانید کوکی ها را همراه با رویه شکری یا مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه مواد اولیه کوکی ها، در کاسه ای بزرگ کره نرم شده، شکر قهوه ای و شیره قند را با استفاده از همزن دستی به مدت 2 دقیقه بخوبی مخلوط کرده تا مواد پف کنند.
تخم مرغ و وانیل را به مواد افزوده و مخلوط میکنیم.
مواد خشک کوکی شامل آرد و ادویه ها و جوش شیرین را با همزن مخلوط کرده و مواد خشک را مرحله به مرحله به مواد اولیه اضافه کرده و بخوبی مخلوط میکنیم.
مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و در کیسه پلاستیکی پیچیده در یخچال به مدت 2 الی 3 ساعت قرار میدهیم تا فرم بگیرد.
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم کنید. مواد را از یخچال خارج کرده و روی سطح تمیز پوشیده شده با آرد پهن میکنیم و با وردنه به ضخامت یک چهارم اولیه میرسانیم. مواد را روی برگه روغنی شیرینی پزی پهن کرده و قالب میزنیم.
کوکی ها را به مدت 9 الی 10 دقیقه بسته به ضخامت کوکی ها در فر قرار داده تا بخوبی پف کرده و سبک شوند.
میتوانید کوکی ها را همراه با رویه شکری یا مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.