لازانیا یک غذای پر طرفدار ایتالیایی است که با سس مخصوص و پنیر پیتزا هست سرو میشود.
مناسب برای چند نفر 3
وعده 3
- مقدار در هر وعده
- کالری 1410
ابتدا اسفناج را شسته و درون قابلمه ریخته و تا جایی که در تصویر مشخص است میپزیم
بعد سس بشامل را آماده میکنیم :کره را در ماهیتابه ای آب کرده و به آن یک قاشق سر پر آرد اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جایی که خامی آرد گرفته شود.
شیر را آرام آرام اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا گوله گوله نشود ، به آن پنیر پارمسان(اختیاری)، و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و در نهایت اسفناج ها را هم به آن اضافه کنید
مرغ ها را مربعی خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم (ابتدا به مدت 5 دقیقه شعله را زیاد میکنیم تا مرغ آب نندازد و تفت میدهیم) بعد ادویه مخصوص لازانیا که در بسته لازانیا موجود است را به مرغ اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه میگذاریم با شعله کم بپزد.
ظرفی که لازانیا را میخواهید در آن قرار دهید چرب کنید و لازانیا که نیم پخت(از لازانیا معمولی هم میشود استفاده کرد فقط طبق دستور روی بسته بندی آن را آماده کنید) هست را روی ظرف قرار داده اسفناج را روی آن میریزیم بعد مرغ و سس بشامل را اضافه میکنیم و در نهایت پنیر پیتزا میریزیم این کار را در چند لایه انجام داده و در نهایت گوجه روی پنیر پیتزا اضافه کنید.
(میتوانید یک عدد سینه مرغ را با روغن زیتون و نمک و فلفل در فر قرار بدهید بعد از پخت برش دهید و به عنوان تزئین غذا استفاده کنید.)
نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا اسفناج را شسته و درون قابلمه ریخته و تا جایی که در تصویر مشخص است میپزیم
بعد سس بشامل را آماده میکنیم :کره را در ماهیتابه ای آب کرده و به آن یک قاشق سر پر آرد اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا جایی که خامی آرد گرفته شود.
شیر را آرام آرام اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا گوله گوله نشود ، به آن پنیر پارمسان(اختیاری)، و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و در نهایت اسفناج ها را هم به آن اضافه کنید
مرغ ها را مربعی خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم (ابتدا به مدت 5 دقیقه شعله را زیاد میکنیم تا مرغ آب نندازد و تفت میدهیم) بعد ادویه مخصوص لازانیا که در بسته لازانیا موجود است را به مرغ اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه میگذاریم با شعله کم بپزد.
ظرفی که لازانیا را میخواهید در آن قرار دهید چرب کنید و لازانیا که نیم پخت(از لازانیا معمولی هم میشود استفاده کرد فقط طبق دستور روی بسته بندی آن را آماده کنید) هست را روی ظرف قرار داده اسفناج را روی آن میریزیم بعد مرغ و سس بشامل را اضافه میکنیم و در نهایت پنیر پیتزا میریزیم این کار را در چند لایه انجام داده و در نهایت گوجه روی پنیر پیتزا اضافه کنید.
(میتوانید یک عدد سینه مرغ را با روغن زیتون و نمک و فلفل در فر قرار بدهید بعد از پخت برش دهید و به عنوان تزئین غذا استفاده کنید.)
نوش جان