خانه » دستور پخت ها » پودینگ شیربادام و زعفران

پودینگ شیربادام و زعفران

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

پودینگ شیربادام یکی از دسرهای لذیذ و معروف هندیست که با برنج،گندم یا ذرت تهیه می شود. این دسر کم کالری و رژیمی را می توانید برای تمامی مهمانی های خود تهیه و نوش جان کنید.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 8g13%
پتاسیم 126mg4%
مجموع کربوهیدرات 4g2%
فیبر غذایی 2g8%
پروتئین 3g6%

کلسیم 47%
آهن 0.7%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان40 دقیقه
مناسب برای1 نفر

100 گرم برنج باسماتی
1 l شیربادام
8 گرم شکر
6 عدد دانه هل آسیاب شده
2 عدد میخک
زعفران
بادام ورقه شده بوداده
انبه اسلایس شده
دانه های انار

1

برای تهیه این پودینگ خوشمزه،ابتدا برنج را به خوبی با آب سرد شسته و در کاسه ای جدا میریزیم. مقداری آب به آن اضافه کرده بطوری که روی برنج را بپوشاند و به مدت نیم ساعت کنار میگذاریم.

2

شیر بادام را روی حرارت متوسط قرار داده تا به جوش آید.

3

سپس شیر را همراه با شکر، هل، میخک،زعفران و کشمش به برنج افزوده و خوب مخلوط میکنیم. حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم بخوبی مواد پخته شوند. هر 20 الی 25 دقیقه یکبار مواد را هم زده تا زمانی که برنج بخوبی پختهو پودینگ فرم بگیرد.

4

مواد پودینگ را درظرف های مخصوص سرو ریخته و به مدت حداقل 4ساعت در فریزر قرار میدهیم. با ورقه های بادام بوداده، حلقه های انبه و دانه های انار تزیین و نوش جان کرد.

مواد تشکیل دهنده

 100 گرم برنج باسماتی
 1 l شیربادام
 8 گرم شکر
 6 عدد دانه هل آسیاب شده
 2 عدد میخک
 زعفران
 بادام ورقه شده بوداده
 انبه اسلایس شده
 دانه های انار

راهنمایی ها

1

برای تهیه این پودینگ خوشمزه،ابتدا برنج را به خوبی با آب سرد شسته و در کاسه ای جدا میریزیم. مقداری آب به آن اضافه کرده بطوری که روی برنج را بپوشاند و به مدت نیم ساعت کنار میگذاریم.

2

شیر بادام را روی حرارت متوسط قرار داده تا به جوش آید.

3

سپس شیر را همراه با شکر، هل، میخک،زعفران و کشمش به برنج افزوده و خوب مخلوط میکنیم. حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم بخوبی مواد پخته شوند. هر 20 الی 25 دقیقه یکبار مواد را هم زده تا زمانی که برنج بخوبی پختهو پودینگ فرم بگیرد.

4

مواد پودینگ را درظرف های مخصوص سرو ریخته و به مدت حداقل 4ساعت در فریزر قرار میدهیم. با ورقه های بادام بوداده، حلقه های انبه و دانه های انار تزیین و نوش جان کرد.

پودینگ شیربادام و زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا