پودینگ شیربادام یکی از دسرهای لذیذ و معروف هندیست که با برنج،گندم یا ذرت تهیه می شود. این دسر کم کالری و رژیمی را می توانید برای تمامی مهمانی های خود تهیه و نوش جان کنید.
- مقدار در هر وعده
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 8g13%
- پتاسیم 126mg4%
- مجموع کربوهیدرات 4g2%
- فیبر غذایی 2g8%
- پروتئین 3g6%
- کلسیم 47%
- آهن 0.7%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه این پودینگ خوشمزه،ابتدا برنج را به خوبی با آب سرد شسته و در کاسه ای جدا میریزیم. مقداری آب به آن اضافه کرده بطوری که روی برنج را بپوشاند و به مدت نیم ساعت کنار میگذاریم.
شیر بادام را روی حرارت متوسط قرار داده تا به جوش آید.
سپس شیر را همراه با شکر، هل، میخک،زعفران و کشمش به برنج افزوده و خوب مخلوط میکنیم. حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم بخوبی مواد پخته شوند. هر 20 الی 25 دقیقه یکبار مواد را هم زده تا زمانی که برنج بخوبی پختهو پودینگ فرم بگیرد.
مواد پودینگ را درظرف های مخصوص سرو ریخته و به مدت حداقل 4ساعت در فریزر قرار میدهیم. با ورقه های بادام بوداده، حلقه های انبه و دانه های انار تزیین و نوش جان کرد.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه این پودینگ خوشمزه،ابتدا برنج را به خوبی با آب سرد شسته و در کاسه ای جدا میریزیم. مقداری آب به آن اضافه کرده بطوری که روی برنج را بپوشاند و به مدت نیم ساعت کنار میگذاریم.
شیر بادام را روی حرارت متوسط قرار داده تا به جوش آید.
سپس شیر را همراه با شکر، هل، میخک،زعفران و کشمش به برنج افزوده و خوب مخلوط میکنیم. حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم بخوبی مواد پخته شوند. هر 20 الی 25 دقیقه یکبار مواد را هم زده تا زمانی که برنج بخوبی پختهو پودینگ فرم بگیرد.
مواد پودینگ را درظرف های مخصوص سرو ریخته و به مدت حداقل 4ساعت در فریزر قرار میدهیم. با ورقه های بادام بوداده، حلقه های انبه و دانه های انار تزیین و نوش جان کرد.