خانه » دستور پخت ها » Kulfi بستنی هل و زعفران هندی

Kulfi بستنی هل و زعفران هندی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

Kulfi نوعی بستنی هندی است که در دهلی طرفداران زیادی دارد. این بستنی در طعم های مختلف شکلاتی، نعنایی و طعم سنتی هل و پسته تهیه میشود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 15g24%
کلسترول 34mg12%
پتاسیم 390mg12%
پروتئین 9.6g20%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت15 دقیقهکل زمان35 دقیقه
مناسب برای1 نفر

6 عدد هل
500 ml شیر
500 ml خامه پرچرب
300 گرم شیر تغلیظ شده
50 گرم بادام پوست کنده
50 گرم پودر پسته
1 قاشق چایخوری پودر هل
1 قاشق چایخوری گلاب
50 گرم پسته خرد شده
زعفران

1

برای تهیه مواد اولیه بستنی،در ابتدا دانه های هل را از پوست خارج کرده و بخوبی آسیاب میکنیم. تابه را روی حرارت قرار داده، شیر خامه و هل را داخل تابه ریخته تا بجوش آیند.

2

شیر تغلیظ شده را به مواد افزوده و پیوسته هم میزنیم. بادام،پسته و هل آسیاب و خرد شده را اضافه کرده و به محض جوشیدن،حرارت را کم میکنیم تا به آرامی بجوشد. به مدت 10 دقیقه هر 5 دقیقه یکبار موار را هم زده تا زمانی که مقدار آن به نصف کاهش پیدا کند.

3

در این مرحله لایه ای نازک روی سطح مواد تشکیل شده است. ظرف را از روی حرارت برداشته و به آن گلاب و زعفران افزوده و اجازه میدهیم تا خنک شود.

4

به آرامی مواد خنک شده را در ظرف موردنظر یا ظرف مخصوص بستنی ریخته و درفریزر قرار میدهیم. در صورت تمایل میتوان 30 دقیقه پس از قرار دادن بستنی ها در فریزر، زمانی که شروع به فرم گرفتن میکنند، چوب بستنی داخل ظرف های مخصوص بستنی قرار داد. بستنی هارا به مدت یک شب یا حداقل 8 ساعت در فریزر قرار دهید.

5

برای جدا کردن بستنی ها از ظرف های مخصوص بستنی، آنها را در آب گرم قرار داده تا براحتی شل و جدا شوند.
بستنی ها را با پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

 6 عدد هل
 500 ml شیر
 500 ml خامه پرچرب
 300 گرم شیر تغلیظ شده
 50 گرم بادام پوست کنده
 50 گرم پودر پسته
 1 قاشق چایخوری پودر هل
 1 قاشق چایخوری گلاب
 50 گرم پسته خرد شده
 زعفران

راهنمایی ها

1

برای تهیه مواد اولیه بستنی،در ابتدا دانه های هل را از پوست خارج کرده و بخوبی آسیاب میکنیم. تابه را روی حرارت قرار داده، شیر خامه و هل را داخل تابه ریخته تا بجوش آیند.

2

شیر تغلیظ شده را به مواد افزوده و پیوسته هم میزنیم. بادام،پسته و هل آسیاب و خرد شده را اضافه کرده و به محض جوشیدن،حرارت را کم میکنیم تا به آرامی بجوشد. به مدت 10 دقیقه هر 5 دقیقه یکبار موار را هم زده تا زمانی که مقدار آن به نصف کاهش پیدا کند.

3

در این مرحله لایه ای نازک روی سطح مواد تشکیل شده است. ظرف را از روی حرارت برداشته و به آن گلاب و زعفران افزوده و اجازه میدهیم تا خنک شود.

4

به آرامی مواد خنک شده را در ظرف موردنظر یا ظرف مخصوص بستنی ریخته و درفریزر قرار میدهیم. در صورت تمایل میتوان 30 دقیقه پس از قرار دادن بستنی ها در فریزر، زمانی که شروع به فرم گرفتن میکنند، چوب بستنی داخل ظرف های مخصوص بستنی قرار داد. بستنی هارا به مدت یک شب یا حداقل 8 ساعت در فریزر قرار دهید.

5

برای جدا کردن بستنی ها از ظرف های مخصوص بستنی، آنها را در آب گرم قرار داده تا براحتی شل و جدا شوند.
بستنی ها را با پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.

Kulfi بستنی هل و زعفران هندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا